Datum

Strategische keuzes en mogelijkheden in crisistijden (Covid 19, Brexit, Trade wars, …)

Het Agentschap voor Buitenlandse handel, Dienst Reglementering, heeft het genoegen u uit te nodigen voor een webinar over aandachtspunten bij het opstellen van internationale koopcontracten in het algemeen en hoe het gebruik van de Incoterms 2020 hierbij kan helpen. Dit gratis webinar zal plaatsvinden via Zoom op 17 juni om 14u en duurt tussen de 40 en 60 minuten. 

In deze tijden van een COVID-19-crisis, Brexit-onzekerheden en spanningen tussen de grote handelsblokken, kunnen bepaalde strategische keuzes en inzichten over de toepassing van de regels problemen vermijden of zaken remediëren. Hiervan op de hoogte zijn, biedt dus voordelen. Mevr. Katrien Van Loocke, Legal Advisor bij het Agentschap, en de h. Eduard Verhaegen, I.C.C. Registered Trainer on Incoterms®2020 in België, leiden u graag doorheen de mogelijkheden en staan open om uw vragen te beantwoorden.

Aarzel niet en schrijf u nu in. Dat kan door het sturen van een eenvoudige mail voor maandag 15 juni 17u naar legal@abh-ace.be met vermelding van uw naam en het bedrijf dat u vertegenwoordigt. Ingeval u nu reeds een vraag heeft over internationale koopcontracten of geconfronteerd wordt met een situatie waarvoor u op zoek bent naar een oplossing, aarzel niet om deze in uw inschrijvingsmail mee te sturen. Wij trachten deze vragen zoveel mogelijk mee te nemen in het webinar of zullen u rechtstreeks beantwoorden met ons standpunt en/of opinie.

U bent van harte uitgenodigd.

Datum: 17/06 om 14u

Sprekers: Katrien Van Loocke, jurist en Eduard Verhaegen, I.C.C. Registered Trainer on Incoterms®2020 in Belgium

Taal: Nederlands

Vragen via katrien.vanloocke@abh-ace.be

Uitnodiging TRADE4U - INTERNATIONALE KOOPCONTRACTEN EN INCOTERMS 2020 - WEBINAR 17/6