image

Om op een correcte manier te kunnen inspelen op de noden van onze exporterende bedrijven en de uitvoer van Belgische producten te promoten, is het nodig om te weten welke bedrijven er uitvoeren en naar welke landen ze dat doen.
Sinds jaar en dag, verzamelt het Agentschap voor Buitenlandse handel de gegevens van deze bedrijven in het Exporteursbestand.
In eerste instantie een nuttige tool voor onze partners, de FOD Buitenlandse Zaken, Flanders Investment & Trade (FIT), hub.brussels en  l'Agence wallonne à l'Exportation et aux Investissements étrangers (AWEX), die hen toestaat om bedrijven gericht te kunnen contacteren, maar ook private bedrijven kunnen hier gebruik van maken tegen betaling van de werkelijke kostprijs.
Er dient benadrukt te worden dat sinds de invoering van de GDPR-wetgeving, enkel de publieke gegevens van bedrijven hierbij kunnen meegedeeld worden met respect voor de privacy van private personen.
Wilt u graag opgenomen worden in ons exporteursbestand? Stuur een mailtje naar: Trade4U@abh-ace.be.
Bent u al opgenomen in ons exporteursbestand, dan is het van belang dat uw gegevens correct en up-to-date zijn. Twijfelt u of dit het geval is, of vond er recent een personeelswissel bij u plaats, aarzel dan niet om uw bedrijfsfiche bij te werken door te klikken op onderstaande knop. U kan het bijgewerkte formulier doorsturen naar: Trade4U@abh-ace.be.