News results

 1. Belang van de OHADA-wetgeving

  Datum
  Mevrouw Fabienne L’Hoost, Directeur-generaal van het Agentschap voor Buitenlandse Handel had gisteren het genoegen om Pr Mayatta MBAYE, Permanent Secretary van OHADA, Dr Alexis NDZUENKEU, Director of Legal Affairs van OHADA en Maurice VERMEESCH, Honorary Vice Chairman van CBL-ACP te mogen ontvangen voor een meeting.
 2. PERSBERICHT - Lancering van de website www.tradexplorer.be en receptie voor het 20-jarig bestaan van het Agentschap voor Buitenlandse Handel in bijzijn van Zijne Majesteit Koning Filip

  Datum
  Op 8 februari 2024 heeft een Nieuwjaarsreceptie de belangrijkste partners van het Agentschap voor Buitenlandse Handel samengebracht. Zijne Majesteit Koning Filip, Erevoorzitter van het Agentschap, wenste dit jubileum te kleuren met Zijn aanwezigheid. Het was de gelegenheid om de geschiedenis en de talrijke realisaties in herinnering te brengen van het Agentschap dat haar 20-jarig bestaan vierde in 2023.
 3. Ontmoeting met Z.E. de Heer Muzaffar Huseinzoda, Ambassadeur van de Republiek Tadzjikistan bij het Koninkrijk België en Hoofd van de Missie van Tadzjikistan bij de Europese Unie

  Datum
  Vandaag had Mevrouw Christelle Charlier, Directeur Studies, Statistieken en Communicatie van het Agentschap voor Buitenlandse Handel, het genoegen om Z.E. de Heer Muzaffar Huseinzoda, Ambassadeur van de Republiek Tadzjikistan bij het Koninkrijk België en Hoofd van de Missie van Tadzjikistan bij de Europese Unie te mogen ontvangen voor een bilaterale meeting.