News results

 1. BELGIAN NUCLEAR MEDICINE - Interview met Precirix

  Datum
  Onze reeks video-interviews over de Belgische nucleaire geneeskunde sector eindigt met Precirix. Ruth Devenyns, voormalig CEO van Precirix (nu Tom Plitz), nam ons mee om meer te leren over het Belgische biotechbedrijf, Precirix, dat innovatieve kankerbehandelingen pioniert door gebruik te maken van kamelen-afgeleide antilichamen om kankercellen precies aan te vallen.
 2. Prinselijke missie naar NOORWEGEN 16 - 19 juni 2024 - INTERVIEW MET ZIJNE EXCELLENTIE JØRN GLOSLIE

  Datum
  In de aanloop naar de prinselijke missie naar Noorwegen #BEmissionNOR, die zal worden voorgezeten door H.K.H. Prinses Astrid, ging het Agentschap voor Buitenlandse Handel een boeiend gesprek aan met Zijne Excellentie Jørn Gloslie, Ambassadeur van Noorwegen in België. Hij belichtte het economische landschap van Noorwegen, de belangrijkste troeven en de sterke banden tussen onze naties.
 3. BELGIAN NUCLEAR MEDICINE - Sectorale publicatie

  Datum
  Met genoegen kondigen wij de lancering aan van onze nieuwste sectorale publicatie “BELGIAN NUCLEAR MEDICINE”, gerealiseerd in samenwerking met de FOD Buitenlandse Zaken, Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, Flanders Investment & Trade, hub.brussels en AWEX.
 4. BELGIAN NUCLEAR MEDICINE - Interview IBA RadioPharma Solutions

  Datum
  Onze reeks getuigenissen over nucleaire geneeskunde gaat verder met onze volgende sectorpublicatie "Belgian Nuclear Medicine". Deze nieuwe publicatie van het Agentschap voor Buitenlandse Handel heeft als doel de ontwikkeling van de nucleaire geneeskunde sector in België en de leidende rol die het speelt in de wereld toe te lichten.
 5. Activiteitenverslag 2023

  Datum
  Benieuwd naar: * de prinselijke missies en Staatsbezoeken die we in 2023 organiseerden in samenwerking met onze partners (FOD Buitenlandse Zaken, Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, Flanders Investment & Trade (FIT), hub.brussels en AWEX) * onze studies en publicaties van 2023 * al onze andere activiteiten en realisaties van 2023...
 6. Wereldcacaoconferentie 2024

  Datum
  Deze week vindt in België de 5e Wereldcacaoconferentie (World Cocoa Conference, afgekort WWC) plaats, georganiseerd door de Internationale Cacao-organisatie (International Cocoa Organization, afgekort ICCO). De conferentie brengt alle spelers in de cacaowaardeketen samen: overheden, cacaotelers, coöperatieven, exporteurs, handelaars, fabrikanten, detailhandelaars, financiële instellingen, logistieke bedrijven en vele anderen.
 7. Meer weten over Belgische nucleaire geneeskunde?

  Datum
  Vandaag geeft het Agentschap voor Buitenlandse Handel een sneak peek van onze aankomende sectorale publicatie “Belgian Nuclear Medicine”. Deze preview gaat dieper in op baanbrekende oplossingen en de veelbelovende toekomst van nucleaire geneeskunde. Blijf ons volgen want we zullen in de nabije toekomst nog twee verhelderende video's publiceren.