Datum

Op 15 juni 2023 organiseerden we ons Trade4U seminarie "Business opportunities in Australia", dat ons een inzicht gaf in deze groeiende markt met enorme opportuniteiten. We hadden de eer om hierbij HE Caroline Millar, Australisch Ambassadeur in België, te verwelkomen.

Dit seminarie werd gehouden naar aanleiding van de prinselijke missie die H.K.H. Prinses Astrid, Vertegenwoordigster van Zijne Majesteit de Koning, zal leiden in Australië (Sydney en Melbourne) van 19 tot 28 oktober 2023. Het seminarie werd georganiseerd in nauwe samenwerking met onze partners: de FOD Buitenlandse Zaken, Flanders Investment & Trade, hub.brussels en AWEX.


Ondanks de afstand tussen België en Australië zijn de mogelijkheden voor bilaterale handel en investeringen tussen beide landen enorm en sommige actuele wereldwijde uitdagingen, zoals de klimaatverandering, hebben de mogelijkheid voor versterkte commerciële relaties nog vergroot. Bovendien is er op de Australische markt momenteel vraag naar innovatieve en hoogwaardige producten. Dit alles bevestigt dat de Australische markt zeker tot uw potentiële markten moet worden gerekend.

We bedanken Ernst & Young om dit seminarie te hosten en onze sponsor Credendo. Bekijk hier de presentaties van onze Australische en Belgische sprekers: