Vlag van Rusland

Bilaterale fiche Rusland
Deze fiche biedt een beknopt overzicht van de bilaterale handelsbetrekkingen van België met Rusland. Document enkel beschikbaar in het Engels.

Bilaterale nota Rusland (april 2022)
Naast algemene informatie over het BBP, de inflatie, het aantal inwoners, de globale import en export en de werkloosheidsgraad bevat deze nota een analyse van de bilaterale handel met Rusland, alsook een overzicht van de belangrijkste in- en uitvoersecties.

Statistieken

  • Bilaterale fiche Rusland

    cover bilaterale fiche
  • Bilaterale nota Rusland (april 2022)

    cover bilaterale nota

Studies

Economische studie Rusland (februari 2011)

Diversificatie, modernisering en openheid: drie woorden die de huidige economische toestand in Rusland treffend omschrijven. Daarnaast is Rusland niet alleen een reusachtig land, maar beschikt het ook over reusachtige energievoorraden die het land tot een wereldmacht maakten. De economische crisis dwingt echter ook Rusland er toe om andere economische sectoren te gaan ontwikkelen. Deze studie biedt een overzicht van de Russische economie en de plannen van het land voor de toekomst. Hierbij zullen zich heel wat opportuniteiten voordoen voor onze Belgische ondernemingen. Deze studie kan een eerste stap in die richting zijn.

Deze studie werd gerealiseerd naar aanleiding van de prinselijke missie naar Rusland in april 2011.

Cover Economische studie Rusland (februari 2011)

LEGAL HELPDESK

Een juridische vraag over buitenlandse handel? Contacteer onze legal helpdesk.

afbeelding met tekst Legal Helpdesk - regulations